Wednesday, November 25, 2020
Facebook
  • banner-3
  • banner-4
  • banner-2
  • banner-1
  • banner-6
  • banner-5

13. xrhsimes plhrofories

Συχνές ερωτήσεις:

1. Η L.M.H. GROUP αποσυνδέει ή τοποθετεί ηλεκτρικές συσκευές, όπως πλυντήρια κλπ;
Οι συσκευαστές μας έχουν εκπαιδευτεί να αποσυνδέουν όλες τις ηλεκτρικές συσκευές σας καθώς και τα φωτιστικά σας. Όμως τα συνεργεία μας είναι περιορισμένα από το νόμο να κάνουν τοποθετήσεις ηλεκτρικών και φωτιστικών συσκευών, όπως ηλεκτρική κουζίνα, φωτιστικά, κλπ. Πλυντήρια ρούχων, πιάτων, στεγνωτήρια κλπ μπορούν να εγκατασταθούν φτάνει να υπάρχουν οι κατάλληλες παροχές ύδρευσης, αποχέτευσης και ηλεκτρικού ρεύματος. Στην περίπτωση που χρειαστείτε, το τμήμα του relocation της εταιρείας μας μπορεί να κανονίσει κάποιον τεχνικό να σας επισκεφτεί.

2. Μπορεί η L.M.H. GROUP να αποσυνδέσει και να τοποθετήσει την δορυφορική κεραία;
Μπορούμε να αφαιρέσουμε δορυφορικά πιάτα εφόσον είναι σε προσβάσιμα σημεία. Όσον αφορά την τοποθέτησή τους, χρειάζεται ειδικός τεχνικός τον οποίον μπορούμε να κανονίσουμε με επιπλέον επιβάρυνση. Σας επισκέπτεται, εξετάζει τις ανάγκες σας και αποστέλλει προσφορά.

3. Κατά τη διάρκεια της μεταφοράς, πού θα μείνω;
Πολλοί κλείνουν δωμάτιο σε ξενοδοχείο για ένα μέρος της μεταφοράς τους, άλλοι για όλη τη διάρκεια της συσκευασίας και ορισμένοι προτιμούν να παραμείνουν στο σπίτι τους μέχρι την ημέρα της φόρτωσης - αυτό βέβαια δεν συνιστάται διότι η συσκευασία πρέπει να έχει ολοκληρωθεί την ημέρα πριν την φόρτωση λόγω του περιορισμένου χρόνου εργασίας στα τελωνεία εξαγωγής. Η L.M.H. GROUP θα επιδιώξει να κάνει τη μεταφορά σας όσο πιο ομαλή και άνετη γίνεται. Μπορούμε να αφήσουμε ορισμένα σημεία του σπιτιού (όπως τις κρεβατοκάμαρες) να συσκευαστούν την τελευταία ημέρα, ώστε να έχετε την άνεση του κρεβατιού σας μέχρι την τελευταία στιγμή. Αυτά τα θέματα πρέπει να συζητηθούν πριν την έναρξη της συσκευασίας, κατά προτίμηση κατά τη διάρκεια της εκτίμησης (pre-move survey).

4. Τι να κάνω με τα πράγματα που δεν θέλω να συσκευαστούν και να συμπεριληφθούν στο φορτίο;
Μπορείτε να τοποθετήσετε τα πράγματα που δέν θέλετε να συσκευαστούν σε ένα δωμάτιο αν είναι εφικτό. Εάν όχι, τότε μπορείτε να τα σημειώσετε με αυτοκόλλητα χαρτάκια για να βοηθήσετε το έργο των συσκευαστών μας. Αυτή η μέθοδος είναι σημαντική και διευκολύνει την ομαλότητα της συσκευασίας χωρίς καθυστερήσεις. Ο συντονιστής μας που θα βρίσκεται κοντά σας κατά τη διάρκεια της μεταφοράς σας θα χαρεί να σας βοηθήσει σε αυτό.

5. Πόσος καιρός θα χρειαστεί να συσκευάσετε την οικοσκευή μου;
Αυτό εξαρτάται από την ποσότητα των ειδών σας για συσκευασία και επίσης από αυτά που χρειάζονται ειδικό χειρισμό. Δεν συστήνουμε να έχουμε πολλούς συσκευαστές ταυτόχρονα στο σπίτι σας για να μη γίνεται αγχωτική η εμπειρία σας. Να θυμάστε ότι κάθε αντικείμενο που συσκευάζεται χρειάζεται την ανάλογη φροντίδα και προσοχή, αυτό το ονομάζουμε συσκευαστική τέχνη. Με αυτόν τον τρόπου εξασφαλίζουμε ότι όλα τα αντικείμενα σας συσκευάζονται επαγγελματικά και πάντα σκεφτόμαστε την ασφαλή παράδοσή τους. Ο χρόνος συσκευασίας μπορεί να εκτιμηθεί μετά το τέλος της εκτίμησής μας (pre-move survey) και αναγράφεται και στην προσφορά μας.

6. Τα υλικά συσκευασίας τα στέλνετε πρίν την έναρξη της μεταφοράς;
Το συνεργείο μας συνήθως παραδίδει τα υλικά συσκευασίας την πρώτη ημέρα της συσκευασίας. Βεβαίως, εάν επιθυμείτε υλικά για να συσκευάσετε τα προσωπικά σας αντικείμενα μόνοι σας πριν την μεταφορά, αυτό μπορεί να κανονιστεί μέσω του υπεύθυνου της μεταφοράς σας ή κατά τη διάρκεια της εκτίμησής σας.

7. Τι θα κάνω με όλα τα άδεια κιβώτια και υλικά εφόσον παραδοθώ στο νέο μου σπίτι;
Ασφαλώς μετά την ολοκλήρωση της παράδοσης της οικοσκευής σας θα υπάρχουν πάρα πολλά άδεια κιβώτια και υλικά. Βεβαίως θα αφαιρέσουμε όλα τα κενά υλικά συσκευασίας άπο το σπίτι σας την ίδια ημέρα. Εάν επιθυμείτε όμως να αποσυσκευάσετε μερικά ή όλα τα κιβώτια μόνοι σας μπορείτε να εποικοινωνήστε με το γραφείο μας και να κανονίσουμε την παραλαβή τους και για την ανακύκλωσή τους. Παρακαλώ σημειώστε, καλό θα είναι να δείτε την αρχική συμφωνία μεταφοράς σας, διότι ίσως προκύπτει επιπλέον χρεώση, ειδικά στο εξωτερικό.

8. Τι προετοιμασία χρειάζεται να κάνω πριν την έναρξη της μεταφοράς;
Επιβεβαιώστε ότι όλα τα σημαντικά έγγραφα ή πράγματα που ταξιδεύουν μαζί σας είναι κάπου ασφαλή και ενημερώστε το συνεργείο για τα είδη που δεν θα συσκευαστούν/φύγουν. Εξασφαλίστε ότι έχετε αδειάσει το περιεχόμενο του ψυγείου σας και ότι έχετε κάνει απόψυξη. Συνιστάται τα πλυντήρια ρούχων να είναι άδεια από νερά, να έχουν στεγνώσει και να τοποθετείται η μπάρα ασφαλείας.

9. Πότε πρέπει να καθορίσω ημερομηνίες για την μεταφορά μου;
Θα σας συμβουλεύαμε να κάνετε κράτηση της συσκευασίας σας τουλάχιστον 1-2 εβδομάδες πριν την επιθυμητή ημερομηνία σας. Στους μήνες αιχμής, όπως αυτούς του καλοκαιριού, συνιστάται να κάνετε κράτηση περίπου ένα μήνα πριν, προκειμένου να σας εξυπηρετήσουμε στις ημερομηνίες που επιθυμείτε.

10. Εάν θέλω να συσκευάσω εγώ τα αντικείμενά μου, μπορώ;
Σε πολλές περιπτώσεις μπορείτε να συσκευάσετε εσείς τα πράγματά σας. Σε ορισμένες χώρες, π.χ. όπως στις Η.Π.Α., αυτό δέν επιτρέπεται. Πρέπει να μας ενημερώσετε την ώρα της εκτίμησης (pre-move survey) για την επιθυμία αυτή και ευχαρίστως θα σας συμβουλεύσουμε και εάν επιτρέπεται. Επίσης θα σας φέρουμε τα υλικά συσκευασίας δίνοντάς σας τις σχετικές οδηγίες. Παρακαλώ σημειώστε ότι αντικείμενα συσκευασμένα από εσάς δεν καλύπτονται από την ασφάλιση μεταφοράς σε περίπτωση που προκληθούν ζημιές. Σε αυτήν την περίπτωση είναι καλύτερα να αφήσετε τη συσκευασία εύθραυστων ή ογκωδών αντικειμένων στους επαγγελματίες συσκευαστές μας.

11. Τι πρέπει να κάνω εάν θελήσω να προσθέσω επιπλέον αντικείμενα στα αρχικά αντικείμενα της εκτίμησης;
Χρειάζεται οργάνωση για την ομαλότητα της μεταφοράς σας. Είναι καλύτερα να ενημερώσετε αμέσως το σύμβουλο της μεταφοράς σας για τυχόν αλλαγές, διότι μπορεί να χρειάζεται να γίνει αλλαγή στο μέγεθος του προ-κανονισμένου μεταφορικού μέσου (φορτηγό ή κοντέινερ) καθώς και στη χρέωση. "Οι καλοί λογαριασμοί κάνουν και τους καλούς φίλους."

12. Τι πρέπει να κάνω εάν την ώρα της παράδοσης παρατηρώ ζημιές στην οικοσκευή μου;
Αρχικά πρέπει να το υποδείξετε στο συντονιστή της μεταφοράς ή τον υπεύθυνο του συνεργείου ο οποίος θα πρέπει να κάνει καταγραφή. Στη συνέχεια να ενημερώσετε το σύμβουλο της μεταφοράς σας, ο οποίος θα σας συμβουλεύσει για τις ανάλογες ενέργειες που πρέπει να κάνετε. Αν είναι εφικτό, τραβήξτε φωτογραφίες των ζημιωθέντων αντικειμένων, οι οποίες θα ζητηθούν από την ασφαλιστική εταιρεία. Μην πετάξετε τα αντικείμενα που έχουν υποστεί ζημιές μέχρι να σας ενημερώσει κατάλληλα η ασφαλιστική εταιρεία.

forthgo